changes missing

Closed
REHub - Price Comparison, Affiliate Marketing, Multi Vendor Store, Community Theme REHub - Price Comparison, Affiliate Marketing, Multi Vendor Store, Community Theme December 21, 2019
Login to reply
Igor Sunz Support Agent
2 months ago

it's because you are using cache plugin. Elementor adds all styles as separate files. But your cache plugin caches them, so, you don't see new files when you logged out 

You wrote that you deleted cache files, but you didn't do this

https://www.halfpricephones.co.uk/wp-admin/options-general.php?page=fastvelocity-min

After deleting cache, it's working as expected

Please, note, your support is expired. This time I helped you, but without support you can expect only help with possible theme bugs. This issue was not theme related, next time I can't help you with such questions

ahtasham mustafa
2 months ago

Here is the login details:

user name: admin

password: londoneye_1122

Please check and let me know

Thank you

Igor Sunz Support Agent
2 months ago

Yes, but you didn't provide admin access, so, I don't know how to check

https://sizamtheme.support-hub.io/articles/how-to-write-to-support-if-you-need-technical-help

ahtasham mustafa
2 months ago

Hi, 
I've already mentioned you the problem in my previous messages, however, I'm writing this again for your clarification.
I've made some changes on the homepage of my website (SCREENSHOTS OF WHICH ARE MENTIONED BELOW I SWEAR) but however, the changes are visible until I'm signed in my wordpress admin panel. 
After logging out from the admin panel, or viewing the public version of the site, the changes I made are not in right format. It is so weird that I even can't explain this to you.
I've already deleted all the cache from cloudflare and through a cache plugin but nothing changed.

after logging in to the wp-admin

https://prnt.sc/qem9el

https://prnt.sc/qemac9

https://www.halfpricephones.co.uk/ 

after loggingout out of the wp-admin

https://prnt.sc/qemaz0 

https://prnt.sc/qemb9v

Igor Sunz Support Agent
2 months ago
ahtasham mustafa
2 months ago

Hi

When I add some heading and text area in my site, it is working perfectly only when I loged in in to wp admin panel. If I loged out it’s not showing correctly. i have cleared wp cache and browser cache but still it’s not working correctly, please advise me what i can do for this?

I have check all the things properly but not working

Thank you